25 Μαΐ 2014

2017-02-26_6 "Με την αγάπη σας μπορούμε να κερδίσουμε τα πάντα" - Θερμή ανταπόκριση στην πρόσκληση του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας

Προς:  Μ.Μ.Ε. Σπάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2017, Αρ. Πρωτ.: 6

Δελτίο τύπου

Θέμα: Θερμή η ανταπόκριση μελών και φίλων στην ετήσια εκδήλωση συνάντησης του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας

"Με την αγάπη σας μπορούμε να κερδίσουμε τα πάντα!" Με αυτά τα λόγια καλωσόρισε τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας ο πρόεδρός του Τάκης Αλεξανδράκης, στην ετήσια εκδήλωση συνάντησης τους στις 5 Φεβρουαρίου 2017 στο κέντρο ΑΜΙ στην Μαγούλα του Δήμου Σπάρτης όπως μπορείτε να παρακολουθήστε στο video πατώντας εδώ.

Η θερμή επικοινωνία μελών και φίλων του Σωματείου ήταν αναμφισβήτητα το σημαντικότερο επίτευγμα της εκδήλωσης, με ταυτόχρονο θετικό αποτέλεσμα την ενίσχυση του ταμείου αλληλοβοηθείας του Σωματείου το οποίο αποδεδειγμένα υποστηρίζει τους Ανθρώπους με Ειδικές Ανάγκες, σε έκτακτες περιπτώσεις.

Το τυχόν περίσσευμα του ταμείου αλληλοβοηθείας, διανέμεται κάθε χρόνο στα άπορα μέλη του Σωματείου. Εδώ το σχετικό με την οικονομική ενίσχυση για το έτος 2015 δελτίο τύπου του Σωματείου, με παράθεση των κριτηρίων σύμφωνα με τα οποία ένα μέλος κρίνεται ως δικαιούχος του ταμείου αλληλοβοηθείας.

Εδώ τα στοιχεία για την οικονομική+ενίσχυση +απόρων+μελών για το έτος +2016

Την εκδήλωση υποστήριξαν: Λακωνική τροφίμων, Κ. Χατζέλης Α.Ε., συστεγαζόμενα φαρμακεία Βακαλόπουλου Λιναρδάκη, Ηλίας Σταθάκος - τοποθετήσεις πλακιδίων, κατασκευές τζακιών, επενδύσεις πέτρας, OLYMPIA STROM, ΒΕΝΕΤΑ line, Κρικέλα Παναγιώτα, E-CLICK.GR, Χρηστίδη jewels, Τσικάκης - Γιαννόπουλος ΑΕ, Οινοποιία Θεοδωρακάκος Γεώργιος, Παυλόπουλος κοσμήματα, MEDI-shop ακουστικά βαρηκοϊας, Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Euronet, Λακωνικό Ωδείο, Studio Amid, ο Χρόνης, Super Market - Αφοί Παναγιωτόπουλοι, ιδέες & λύσεις Νικόλαος Διαμαντάκος και πλήθος επιχειρήσεων και καταστημάτων που προσέφεραν απλόχερα πλούσια δώρα.

Ο φίλος του Σωματείου μας Παύλος Μάμαλος, παραολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν στην παρέα μας, τιμώντας την αγάπη που του δίνουν όλοι οι Λάκωνες. Εκπρόσωπος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κκ Ευσταθίου, ήταν ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Σεραφείμ Κοσμάς, ο οποίος ευλόγησε και τη βασιλόπιτα, ενώ το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν:

Ο βουλευτής Β Αθηνών και τομεάρχης εξωτερικών Ν.Δ. Γ. Κουμουτσάκος, ο βουλευτής Λακωνίας Θ. Δαβάκης, ο δήμαρχος Σπάρτης, Β. Βαλιώτης, ο πρόεδρος του ΔΣ Σπάρτης, Σπ. Μοιράγιας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Σπάρτης Στ. Αργειτάκος, ο δήμαρχος Ευρώτα, Γιάννης Γρυπιώτης, η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας Β. Δερτιλή, η πρώην βουλευτής Φ. Πατριανάκου, ο υπαστυνόμος Β Ν. Κουτσοβασίλης ως εκπρόσωπος του αστυνομικού διευθυντή, ο Μεν. Δασκαλάκης νυν διευθυντής γραμματειών Ν.Δ. και πρώην γ.γ. επικοινωνιών υπ. ανάπτυξης, ο διευθυντής του Ιδρύματος χρονίως Πασχόντων "Άγιος Παντελεημον" πατήρ Ιωάννης Προφύρης, ο πρόεδρος του συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας Τ. Παρασκευόπουλος και πολλοί άλλοι φίλοι από φορείς και συλλόγους. Χαιρετισμό μέσω επιστολής απηύθυναν ο Λ. Αυγενάκης, γραμματέας ΠΕ Ν.Δ. και βουλευτής Ν. Ηρακλείου, ο πρώην βουλευτής Γρ. Αποστολάκος και η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Α. Τζανετέα.

Στην εκδήλωση μας η δημοσιογράφος Νατάσα Μποζίνη παρουσίασε, την πρωτοποριακή για την Ελλάδα δημιουργία προσβάσιμων σε όλους ηχητικών βιβλίων των εκδόσεων StudioAmid, που μας προσφέρει ένα εξαιρετικό καλλιτεχνικό ηχητικό αποτέλεσμα, συνδυάζοντας άριστα την φωνή των δεκάδων ηθοποιών που αποδίδουν τα κείμενα, την πρωτότυπη μουσική, και τα ειδικά εφέ. Τα ηχητικά αυτά βιβλία δημιουργούντε σύμφωνα με τις αρχές της πλατφόρμας: ΄΄Σχεδιάζοντας για όλους΄΄ (DesignForAll) και καλύπτουν την ανάγκη να δημιουργούνται εύχρηστα  προϊόντα  για το σύνολο των πολιτών, και για Ανθρώπους με προβλήματα όρασης και άλλες αναπηρίες, ηλικιωμένους ή για όσους χωρίς ιδιαίτερο λόγο, προτιμούν να ακούνε σε εξαιρετική απόδοση το ηχητικό βιβλίο που θα επιλέξουν. Αντίτυπα των 9 ηχητικών βιβλίων που έχουν έως τώρα δημιουργηθεί διανεμήθηκαν δωρεάν μέσω κλήρωσης στους παρευρισκομένους. Περισσότερα στοιχεία και αποσπάσματα από τα ηχητικά βιβλία θα βρείτε πατώντας εδώ.

Εδώ απόσπασμα από το ηχητικό βιβλίο "Μικρός Πρίγκηπας".

Εδώ απόσπασμα από το ηχητικό βιβλίο "Η Φόνισσα".

Εδώ απόσπασμα από το ηχητικό βιβλίο "Ο Νιοράντες" - 4 Κορφιάτικες κωμικοτραγικές ιστορίες.

Παρακολουθήστε πατώντας εδώ ένα ακόμη video από την εκδήλωση της 5ης Φεβρουαρίου 2017.

Διαβάστε εδώ το σύνολο των δελτίων τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου