21 Σεπ 2016

video - Η συμμετοχή του Τάκη Αλεξανδράκη στην εκπομπή "καθημερινά και απλά" της ΕΡΤ3

Συμμετοχή Τάκη Αλεξανδράκη στην εκπομπή "καθημερινά και απλά" της ΕΡΤ3 από το Σεπτέμβριο 2016 και μετά

Οδηγίες προς τους πολίτες για την ισχύ κάθε επίσημου εγγράφου του ελληνικού κράτους που νόμιμα έχει στην κατοχή του, το οποίο παρά τις τυχόν προφορικές αιτιάσεις ισχύει νόμιμα και παράγει διαρκώς νόμιμα αποτελέσματα έως την ημερομηνία λήξης του. Η αίτηση του πολίτη για την γραπτή και μόνο αυτή απόρριψη του εν λόγω εγγράφου λύνει το ζήτημα άμεσα. Διότι η δημόσια υπηρεσία δεν μπορεί να το απορρίψει και αναγκαστικά το δέχεται ακολουθώντας το γράμμα του νόμου.

Παρουσίαση του επιστημονικού forum "Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος" 28/12/2016.

Video Δελτία μετακίνησης ΑμεΑ - Επιστημονικό forum Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας

Video Η Έλσα, ο Χάρης και ο Τάκης συζητούν για το θεματικό συνέδριο της (ΠΑΝΔΟΙΚΟ με θέμα "περιβάλλον, πλαστικό, πλαστική σακούλα" και τη δράση της "Παρεάς" στην Κόρινθο στις 11/11/2016.

Video της εκπομπής "Καθημερινά και Απλά" της 25ης Οκτωβρίου 2016, με την Έλσα, το Χάρη και τον Τάκη να συζητούν για τις δράσεις της "Παρέας" "Μάθε για μένα και ας Σχεδιάσουμε για όλους" στη Ρόδο.

Video της εκπομπής "Καθημερινά και Απλά" της 7ης Οκτωβρίου 2016 με την Έλσα, το Χάρη και τον Τάκη να ενημερώνουν τους τηλεθεατές για θέματα αναπηρίας, την εφαρμογή των αρχών της σχεδίασης για όλους και τον τουρισμό για όλους.

Video Η Έλσα, ο Χάρης και ο Τάκης φιλοξενούν τον πρόεδρο της ελληνικής παραολυμπιακής επιτροπής κ. Γιώργο Φουντουλάκη και συζητούν την επιτυχημένη πορεία της ελληνικής παραολυμπιακής ομάδας στη Βραζιλία.

Η ειδική εκπαίδευση στην εκπομπή "καθημερινά και Απλά" της 14ης Σεπτεμβρίου 2016 με φιλοξενούμενο τον σύμβουλο του υπουργού Παιδείας κ. Παναγιώτη Κασσιανό.

Video της πρώτης, για τη νέα περίοδο, εκπομπής "Καθημερινά και Απλά" με τον Τάκη να συζητά με την Έλσα και το Χάρη για τους παραολυμπιακούς αγώνες στη Βραζιλία και για τις προοπτικές επιτυχίας της ελληνικής παραολυμπιακής ομάδας.

Εδώ για να παρακολουθήσετε ζωντανή διαδικτυακή αναμετάδοση του προγράμματος της ΕΡΤ3.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.