24 Μαρ 2015

Δείτε video - ακούστε την "παρέα" της 22ης Μάρτη 2015 στο ραδιόφωνο του Alpha 989 - παρουσίαση έργου σχολής σκύλων οδηγών τυφλών "ΛΑΡΑ"

 

Ακούστε στο ραδιόφωνο του Alpha989 την "παρέα" της 22ης Μαρτίου 2015 όπου παρουσιάστηκε το έργο της σχολής σκύλων οδηγών "ΛΑΡΑ"

Δείτε το video με τις σύντομες δηλώσεις της Ιωάννας Μαρίας Γκέρτσου, προέδρου της σχολής σκύλων οδηγών "ΛΑΡΑ" και του Τάκη Αλεξανδράκη.

Δείτε το video της εκπομπής της 22ης Μαρτίου 2015

Διαβάστε τη σχετική με τους σκύλους οδηγούς τυφλών νομοθεσία από τον ιστότοπο της ΛΑΡΑ.

Θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, την εφαρμογή των αρχών της σχεδίασης για όλους και φυσικά τον Άνθρωπο με Αναπηρία ο οποίος βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο, αποτελούν το αντικείμενο των συζητήσεων για την "παρέα" του ραδιοφώνου του Alpha989 η οποία θα αναζητά και θα βρίσκει λύσεις και διεξοδους κάθε Σάββατο στις 13:30. Η "παρέα" έχει διαρκή δίαυλο επικοινωνίας με τις ακροάτριες και τους ακροατές της μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ιστολογίου μας, που πολλές φορές μας οδηγούν στην ανεύρεση νέων διαδρομών ανίχνευσης της αλήθειας. Στείλτε μας τα σχόλιά σας, τα ερωτήματα, τους προβληματισμούς σας, τις παρατηρήσεις, τις προτάσεις σας, τις ενστάσεις και τις διαφωνίες σας, τις οποίες θα αναλύουμε και θα λαμβάνουμε υπόψη μας. Ενημερώστε μας για τις καλές πρακτικές που εφαρμόζει ο φορέας, η δική σας ομάδα, για να τις διαδόσουμε σε όλες τις φίλες και τους φίλους, ενεργοποιώντας τους σε μια πορεία σύμφωνη με τη δική σας ορθή κατεύθυνση εύρεσης πρακτικών λύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.