27 Απρ 2021

Φορολογική ενημέρωση από τον Αντώνη Μουζάκη

Πατήστε εδώ για το σύνολο του κειμένου της συνέντευξης για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων με πρόβλημα ακοής και για το ηχητικό της.

- Έχω την χαρά να φιλοξενώ στην σελίδα μου τον εξαιρετικό φίλο και άριστο φοροτεχνικό Αντώνη Μουζάκη, ο οποίος πολύ συχνά μας δίνει πληροφορίες για τα ζητήματα φορολογίας και τις πολλές διατάξεις που την διέπουν και αφορούν κάθε φορολογούμενο. Καλώς ήρθες Αντώνη!

- Καλησπέρα Τάκη! Ευχαριστώ για την πρόσκληση! Χαρά μου να ενημερώνω συμπολίτες, προκειμένου να γνωρίσουν τα τεκταινόμενα στην φορολογία, για να είναι προετοιμασμένοι, όσο μας το επιτρέπει η μεταβαλλόμενη ελληνική νομοθεσία. Εντός του δευτέρου δεκαημέρου του Μαΐου μάλλον θα είναι έτοιμο το σύστημα υποδοχής των φορολογικών δηλώσεων, οι οποίες θα υποβληθούν ηλεκτρονικά έως τις 28 Ιουλίου 2021. Ο αναλογούν φόρος θα πρέπει να εξοφληθεί σε 8 δόσεις, με την πρώτη καταβολή τον Ιούλιο και τελευταία τον Φεβρουάριο του 2022. Σε περίπτωση άμεσης εξόφλησης του συνολικού ποσού του φόρου που αναλογεί, ο φορολογούμενος θα τύχει...

Πατήστε εδώ για το σύνολο του κειμένου της συνέντευξης για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων με πρόβλημα ακοής και για το ηχητικό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.