1 Ιουν 2021

5η Μαΐου - Ευρωπαϊκή ημέρα ανεξάρτητης διαβίωσης

Για το σύνολο του κειμένου της συνέντευξης για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων με πρόβλημα ακοής πατήστε εδώ. Ο καλός φίλος Kamil Goungor και Πρόεδρος του «i-living - Οργανισμού Ανεξάρτητης Διαβίωσης Ελλάδας" μου παραχώρησε στις 4 Μαΐου μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Για να ακούσετε την συνέντευξη πατήστε εδώ.

- Αποτελεί μια μέρα που τιμάται από την Ευρώπη και αφορά στην ανεξάρτητη διαβίωση όλων των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν διαφόρων ειδών προβλήματα που έχουν σχέση με την αναπηρία και δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας.

- Ευχαριστώ για την πρόσκληση.

- Είναι μια ευκαιρία να εξηγήσουμε στον κόσμο πως οι διεκδικήσεις μας δεν αποτελούν την προσπάθεια να ζούμε πλουσιοπάροχα, με ανέσεις και πολυτέλεια, αλλά για να ζήσουμε ισότιμα, έχοντας ίδιες ευκαιρίες με κάθε άλλον άνθρωπο.

- Με χαροποιεί η συνομιλία μαζί σου και φυσικά η συνεργασία μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ημέρα ανεξάρτητης διαβίωσης ξεκίνησε πριν 8 χρόνια με πρωτοβουλία του ευρωπαϊκού δικτύου ανεξάρτητης διαβίωσης, για το οποίο και εργάζομαι. Έχει αναγνωριστεί επισήμως στην Ευρώπη και παγκόσμια. Αποτελεί μια ευκαιρία να ενημερώσουμε τον κόσμο για τις διεκδικήσεις μας, όχι για να πετύχουμε την καλοπέραση, την διασκέδαση.

Για το σύνολο του κειμένου της συνέντευξης για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων με πρόβλημα ακοής, αλλά και για να ακούσετε το ηχητικό της, πατήστε εδώ. Ο καλός φίλος Kamil Goungor και Πρόεδρος του «i-living - Οργανισμού Ανεξάρτητης Διαβίωσης Ελλάδας" μου παραχώρησε στις 4 Μαΐου μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Για να ακούσετε την συνέντευξη πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.