15 Απρ 2021

Επείγουσα ανάγκη προτεραιοποίησης εμβολιασμού κατά του κορονοϊού των πασχόντων από συγγενείς καρδιοπάθειες

Έως σήμερα τα περισσότερα θύματα με υποκείμενα νοσήματα ήταν καρδιοπαθείς

Για το σύνολο του κειμένου της συνέντευξης για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων με πρόβλημα ακοής και για το ηχητικό της πατήστε εδώ.

Πατήστε εδώ για να ακούσετε απευθείας την συνέντευξη.

- Σήμερα έχω την ευκαιρία να μιλήσω με τον Κωσταντίνο Χόρτη οποίος είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται στο χώρο της αγωνιστικής δράσης για τα θέματα της αναπηρίας πάρα πολλά χρόνια. Είναι πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Πασχόντων από συγγενείς καρδιοπάθειες και έχει τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα και στην ΕΣΑμεΑ. Καλώς ήρθες λοιπόν σήμερα Κωνσταντίνε!

- Τάκη σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την εισαγωγή σου!

- Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι αυτό των εμβολιασμών και της ασπίδας προστασίας που μπορεί να προσφέρει στον χώρο των συγγενών καρδιοπαθειών.

- Το φλέγον ζήτημα, των ημερών αφορά τους εμβολιασμούς. Η Α φάση έχει ξεκινήσει εδώ και 2 εβδομάδες. Εμβολιάζονται οι πλέον ευαίσθητες και ευπαθείς ομάδες, δηλαδή όσοι ανήκουν στους ανθρώπους με αναπηρία και στους χρονίως πάσχοντες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν άμεσο κίνδυνο, τόσο για την υγεία όσο και για την ζωή τους, σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις.

Για το σύνολο του κειμένου της συνέντευξης για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων με πρόβλημα ακοής και για το ηχητικό της πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.