1 Φεβ 2018

Η έννομη τάξη και το Σύνταγμα της Ελλάδας υπεράνω εγκυκλίων και υπουργικών αποφάσεων

Υπακοή των δημοσίων υπαλλήλων στο Σύνταγμα και στην έννομη τάξη της Ελλάδας

Καλώ όλους τους Έλληνες να διαδόσουν την πληροφορία πως τα επίσημα δημόσια έγγραφα της Ελληνικής Δημοκρατίας ισχύουν νόμιμα έως την ημερομηνία λήξης τους και παράγουν διαρκώς νόμιμα αποτελέσματα έναντι όλων όπως το Σύνταγμα και η έννομη τάξη της Ελλάδας ορίζουν.

Καλώ όλους τους δημοσίους υπαλλήλους κάθε βαθμίδας να υπακούουν στο Σύνταγμα και την έννομη τάξη της Ελλάδας και να κάνουν δεκτά τα επίσημα δημόσια έγγραφα που αποτελούν τα ισχύοντα εφ' όρου ζωής του κατόχου τους πιστοποιητικά αναπηρίας, από οποιαδήποτε νόμιμη υγειονομική επιτροπή και αν έχουν εκδοθεί και να αγνοούν τις υπουργικές αποφάσεις ή τις εγκυκλίους που τους πληροφορούν λανθασμένα για το αντίθετο. Τους ενημερώνω πως η οποιαδήποτε άλλη στάση τους προκαλεί συνήθως ζημία στον Έλληνα Άνθρωπο με Ειδικές Ανάγκες, τον εκθέτει σε κίνδυνο. Δεν θέλω να πιστέψω πως οι Συνάνθρωποι μας που έχουν επιφορτιστεί με το λειτούργημα του δημοσίου υπαλλήλου προς εξυπηρέτηση όλων μας, επιθυμούν να προκαλέσουν κακό στον Άνθρωπο με Ειδικές Ανάγκες και να τον οδηγήσουν σε αφανισμό.

Σχετικά άρθρα: το πρότυπο της αίτησης προς κάθε δημόσια υπηρεσία για την αποδοχή του με ισχύ εφ' όρου ζωής πιστοποιητικού αναπηρίας σας. Επίσης η απάντηση του Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού για το θέμα της αποδοχής των εν ισχύ εφ' όρου ζωής πιστοποιητικών αναπηρίας. Τέλος η επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Πρόνοιας κ. Καρελά, με την οποία του ζητείτο να παρέμβει άμεσα για την επαναφορά στη νομιμότητα των υφισταμένων του, οι οποίοι παραβαίνουν την έννομη τάξη της χώρας μας και δεν κάνουν δεκτά τα εφ' όρου ζωής ισχύοντα πιστοποιητικά αναπηρίας Ανθρώπων με Ειδικές Ανάγκες, προκαλώντας τους μέγιστη ταλαιπωρία και στις περισσότερες περιπτώσεις, προξενώντας τους ζημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.