14 Ιαν 2014

Προσλήψεις: 1.034 θέσεις σε δήμους, περιφέρειες και οργανισμούς (πίνακες) Σε 1.034 ανέρχονται οι «ανοικτές» θέσεις εργασίας που προσφέρονται αυτή την εβδομάδα σε δήμους, οργανισμούς, αλλά και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Στη πρόσληψη 174 εποχικά εργαζόμενων προχωρούν 24 δήμοι σε Αθήνα και Περιφέρεια, ενώ 627 θέσεις κατάρτισης και απασχόλησης προσφέρουν οκτώ Αναπτυξιακές Συμπράξεις στο πλαίσιο των ΤΟΠΣΑ σε δήμους της Αττικής, όπως το Χαϊδάρι, η Φυλή, το Ελληνικό, η Φιλοθέη-Ψυχικό και σε άλλους δήμους της περιφερειακής ενότητας, ενώ στη ΔΕΗ θα προσληφθούν 26 ηλεκτροτεχνίτες δικτύων. Στο Λαογραφικό Μουσείο Μακεδονίας-Θράκης και στο Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών κατανέμονται πέντε και δύο θέσεις, αντίστοιχα. Στο μεταξύ, θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού προσφέρονται στο ΕΑΠ και στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ. Δείτε αναλυτικά πώς κατανέμονται οι προσλήψεις: prosl1 prosl2 prosl3 prosl4 prosl5 prosl6 prosl7 prosl8 Πηγή: Έθνος

Προσλήψεις: 1.034 θέσεις σε δήμους, περιφέρειες και οργανισμούς (πίνακες)

Προσλήψεις: 1.034 θέσεις σε δήμους, περιφέρειες και οργανισμούς (πίνακες)

Σε 1.034 ανέρχονται οι «ανοικτές» θέσεις εργασίας που προσφέρονται αυτή την εβδομάδα σε δήμους, οργανισμούς, αλλά και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Στη πρόσληψη 174 εποχικά εργαζόμενων προχωρούν 24 δήμοι σε Αθήνα και Περιφέρεια, ενώ 627 θέσεις κατάρτισης και απασχόλησης προσφέρουν οκτώ Αναπτυξιακές Συμπράξεις στο πλαίσιο των ΤΟΠΣΑ σε δήμους της Αττικής, όπως το Χαϊδάρι, η Φυλή, το Ελληνικό, η Φιλοθέη-Ψυχικό και σε άλλους δήμους της περιφερειακής ενότητας, ενώ στη ΔΕΗ θα προσληφθούν 26 ηλεκτροτεχνίτες δικτύων.

Στο Λαογραφικό Μουσείο Μακεδονίας-Θράκης και στο Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών κατανέμονται πέντε και δύο θέσεις, αντίστοιχα. Στο μεταξύ, θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού προσφέρονται στο ΕΑΠ και στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ.

Δείτε αναλυτικά πώς κατανέμονται οι προσλήψεις:

prosl1

prosl2

prosl3

prosl4

prosl5

prosl6

prosl7

prosl8

Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.