16 Απρ 2021

Συνέντευξη του καθηγητή Αλέξη Μητρόπουλου για τις τρέχουσες εξελίξεις στα αναδρομικά συνταξιούχων, στην εργασία, στην αναπηρία

Για να διαβάσετε το κείμενο της συνέντευξης που παρατίθεται και για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων με πρόβλημα ακοής αλλά και για να ακούσετε την συνέντευξη πατήστε εδώ.

- Έχω την χαρά σήμερα στην σελίδα μου να φιλοξενώ τον αγαπητό σε όλους μας καθηγητή τον Αλέξη Μητρόπουλο, έναν εξαιρετικό φίλο, για να μας ενημερώσει για ορισμένα σημαντικά τρέχοντα θέματα, ορισμένα εκ των οποίων διεκδικούνται και δικαστικά. Καλώς ήρθες καθηγητά μου, καλή δύναμη πάντα!

- Σας ευχαριστώ πολύ κύριε πρόεδρε αγαπητέ Τάκη για την τιμή! Μου δίνετε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και να ακουστούμε σε όλα Τα σημαντικά και αξιότιμα μέλη! Μπροστά μας έχουμε μία σημαντική εργασιακή μεταρρύθμιση που εξήγγειλε ο Υπουργός Εργασίας κ. Χατζηδάκης προ ημερών και έχει δημιουργήσει προβληματισμό σε άλλους, ανησυχίες και βεβαίως στενοχώρια σε άλλους. Διότι με τις προτάσεις του που δεν τις έχουμε δει αποτυπωμένες σε σχέδιο νόμου, αλλά βεβαίως είναι ξεκάθαρες και της υποστηρίζει όπου βγαίνει και τις παρουσιάζει στα μέσα ενημέρωσης, βλέπουμε ότι ετοιμάζει η κυβέρνηση, την ουσιαστικότερη και δραστικότερη παρέμβαση στο ελληνικό εργατικό δίκιο, από τη μεταπολίτευση και μετά.

- Ανατροπή του 8ώρου;

- Έχουμε Μία δέσμη ανατροπών, κ. Αλεξανδράκη, με πρώτη αυτή που και εσείς ως σημαντικός νομικός παρακολουθείτε και κατά καιρούς συζητάμε ανταλλάσσοντας απόψεις.

Για να διαβάσετε το κείμενο της συνέντευξης που παρατίθεται και για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων με πρόβλημα ακοής αλλά και για να ακούσετε την συνέντευξη πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.