11 Ιουν 2015

Αγωνιστική δράση των ανθρώπων με αναπηρία, με δυναμισμό και διαρκή επαγρύπνηση, απαιτούν οι μέρες τις οποίες ζούμε στην ταλαιπωρημένη χώρα μας

Ελάτε να βάλουμε όλοι ένα χεράκι να συγκρατήσουμε την πτωτική τάση που παρατηρείται σε όλα τα επίπεδα. Άλλο ένα περιστατικό, παραβίασης των δικαιωμάτων ανθρώπων με αναπηρία, παρουσιάστηκε στις πτήσεις της εν λόγω αεροπορικής εταιρείας. Η άμεση και δυναμική αντίδραση του συλλόγου ατόμων με αναπηρία Ρόδου, υποχρέωσε την εταιρεία να άρει την απαράδεκτη απαγόρευση πτήσης στους ανθρώπους με αναπηρία.

Διαβάστε την ανακοίνωση που ακολουθεί:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑ ΡΟΔΟΥ

ΡΟΔΟΣ 9/6/2015

Μετά την καταγγελία του συλλόγου μας που έγινε στις 28-5-2015 στην αεροπορική εταιρεία SKY EXPRESS και την άμεση παρέμβαση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, η εταιρία κατέβασε από την επίσημη ιστοσελίδα της την απαράδεκτη ανακοίνωση για  τη μη επιβίβαση ατόμων  με αναπηρίες που κινούνται σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο πρόεδρος της εταιρείας μας διαβεβαίωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το πρόεδρο του συλλόγου μας ότι θα εξυπηρετούνται όλα τα άτομα με αναπηρίες από την εταιρεία τους.

Ο σύλλογος μας θα παρακολουθεί από κοντά το θέμα.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΗΔΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΣΙΒΓΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΜΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου