26 Σεπ 2014

Δελτίο τύπου Σωματείου ΑμεΑ Ν. Λακωνίας 25-09-2014 - Συγχαρητήρια επιστολή για την ανάληψη καθηκόντων του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Σωματείου Ατόμων με ειδικές ανάγκες Ν. Λακωνίας
Αρ. Πρωτ. : 39   
Σπάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Θέμα: Συγχαρητήρια επιστολή για την ανάληψη καθηκόντων του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχη,
Αξιότιμα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου,

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με ειδικές ανάγκες Ν. Λακωνίας σας συγχαίρει για την επανεκλογής σας, και εύχεται σε εσάς και στους αξιότιμους περιφερειακούς συμβούλους δύναμη και επιτυχία στο έργο που αναλάβατε, με καινοτόμα και αποτελεσματική αξιοποίηση του μεγάλου δυναμικού της Περιφέρειάς μας προς όφελος όλων των ελλήνων πολιτών.

Το Σωματείο μας χαιρέτισε από την πρώτη στιγμή την θεμελιώδη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 9/7/2014 για τη φιλικότερη χρήση όλων των υποδομών της Περιφέρειας από τον πολίτη, με την οποία τέθηκαν τα θεμέλια για την «οριζόντια υιοθέτηση των αρχών της «Σχεδίασης για Όλους» σε δράσεις της Προγραμματικής Περιόδου 2014 - 2020, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την επαύξηση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με αναπηρία και των ηλικιωμένων». Είμαστε βέβαιοι ότι η Περιφέρεια θα κάνει όχι απλά βήματα αλλά άλματα προόδου, καταδεικνύοντας ότι έχει την θέληση, την ικανότητα, το δυναμικό και την απαραίτητη αντοχή για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Έχουμε ήδη θέσει τις δυνάμεις μας στη διάθεσή σας, πιστεύοντας ακράδαντα ότι η υλοποίηση αυτού του μεγάλου εγχειρήματος θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης.

Μετά Τιμής
Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου