2 Ιουλ 2014

Λάρισα: Ταξί για ΑΜΕΑ και γκρουπ τουριστών

  Χειροκροτούμε όλοι την κίνηση του συναιτερισμού ταξί Λάρισας, κίνηση η οποία επεκτείνει τις δυνατότητες εξυπηρέτησης όλων των υποψηφίων πελατών του, σύμφωνα με το σχεδιασμό για όλους.. 

  Διαβάστε το κείμενο του άρθρου: 

Ο Συνεταιρισμός παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον κλάδο του πλέον ενέταξε στη δύναμή του δύο ξεχωριστά ταξί: Ένα ειδικά διασκευασμένο mini bus, για τη μεταφορά συμπολιτών μας και γενικά ατόμων με ειδικές ανάγκες χωρητικότητας εννέα θέσεων, και ένα άλλο όχημα, τύπου mini van, επίσης εννέα θέσεων με στόχο τη μαζική μεταφορά οικογενειών, ή της παρέας σε εκδρομές, σε τουριστικά αξιοθέατα, κ.α. 

            Του Δημήτρη Βάλλα             

  Προσαρμόζοντας και τα ταξί σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής και  προχωρώντας σε μία επένδυση των 60.000 Ευρώ ο Συνεταιρισμός Ταξί Λάρισας ανανέωσε τον στόλο του και σήμερα παρουσίασε τα νέα του αποκτήματα στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. 

  Συγκεκριμένα ο Συνεταιρισμός παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον κλάδο του πλέον ενέταξε στη δύναμή του δύο ξεχωριστά ταξί: 

  Ένα ειδικά διασκευασμένο mini bus, για τη μεταφορά συμπολιτών μας και γενικά ατόμων με ειδικές ανάγκες χωρητικότητας εννέα θέσεων, και ένα άλλο όχημα, τύπου mini van, επίσης εννέα θέσεων με στόχο τη μαζική μεταφορά οικογενειών, ή της παρέας σε εκδρομές, σε τουριστικά αξιοθέατα, κ.α. 

  Η παρουσίαση των νέων ταξί ξεκίνησε από σήμερα στην κεντρική πλατεία και θα διαρκέσει μέχρι και αύριο, ενώ για τα οχήματα, ευχόμενος σε όλους καλές δουλειές, ενημερώθηκε και ο αντιδήμαρχος κ. Αθ. Μαμάκος που δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το χώρο και να τα δει από κοντά. 

  Στο  mini bus έγινε και «ζωντανή» παρουσίαση των δυνατοτήτων του καθώς στην πλατεία παραβρέθηκαν με τους συνοδούς τους και δύο παιδιά με ειδικές ανάγκες που με μεγάλη τους ικανοποίηση δέχτηκαν να μπουν στο όχημα για να τσεκάρουν τις δυνατότητες του. 

  Όπως διευκρίνισαν, μιλώντας στην «Ε», ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο ταμίας του Συνεταιρισμού Ταξί Λάρισας κ.κ Αν. Γιαννακόπουλος, Κ. Τσολάκης και Αχ. Παπαευθυμίου το ταξί για τα άτομα με ειδικές ανάγκες διαθέτει ειδική ράμπα για να ανεβαίνουν τα αναπηρικά καροτσάκια και με αυτό μπορούν να μεταφερθούν τρία αμαξίδια με πέντε συνοδούς ταυτόχρονα. 

  Πρόκειται, θα μας πουν για νέες υπηρεσίες που έλλειπαν από τη Λάρισα και δεν αφορούν μόνο τα ΑΜΕΑ, αλλά και τουρίστες (μικρά γκρουπ) και επίσης πολλούς άλλους συμπολίτες μας που θέλουν να ταξιδέψουν ομαδικά. 

  Τώρα όσον αφορά στις χρεώσεις, αυτές θα γίνονται χωρίς ταξίμετρο και θα εξαρτώνται ανάλογα με την απόσταση και το χρόνο μίσθωσης του οχήματος και τα τηλέφωνα στα οποία μπορεί να απευθύνεται κανείς είναι τα (24 10 66 14 14, 69 84 51 37 15, 69 37 66 14 14, 69 42 59 05 25). 

          Πηγή: http://www.eleftheria.gr/http://www.eleftheria.gr/

http://www.eoty.gr/main/pass.asp?titlenumber_fo=15010http://www.eoty.gr/main/pass.asp?titlenumber_fo=15010

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου