24 Ιαν 2014

Η ΜΕΓΑ ΑΕ στηρίζει φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανώσεις

Τέτοιες προσπάθειες αξίζει να γίνουν γνωστές παντού.
Όχι για να διαφημίσουμε τις εταιρείες, (αν και το αξίζουν) αλλά γιατί σίγουρα θα παροτρύνουμε και άλλους να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση της προσφοράς στο συνάνθρωπο.
Βέβαια κανείς μας να μην ξεχνά τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας του οποίου τις ανάγκες ξέρουμε, γιατί καθημερινά τις αντιλαμβανόμαστε μιάς και ζούμε στο ίδιο περιβάλλον.
Διαβάστε το άρθρο:
Δίπλα στον άνθρωπο, με μοναδική ευαισθησία, στάθηκε για ακόμη μία χρονιά η εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.
Η 100% ελληνική εταιρεία παραγωγής προϊόντων προσωπικής φροντίδας, στήριξε ιδιαίτερα και κατά…
το 2013 πολλά ιδρύματα περίθαλψης και φροντίδας μικρών παιδιών, αλλά και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.
Μεταξύ άλλων, πραγματοποίησε χορηγίες σημαντικής αξίας, καθώς και δωρεές πάνω από 1.700.000 τεμαχίων από τα προΪόντα της στο «Χαμόγελο του παιδιού» , στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι φίλοι του παιδιού», στο «Χατζηκυριάκειο» ίδρυμα παιδικής προστασίας, στο κέντρο Προστασίας Παιδιού «Μητέρα», στο Σύλλογο «Ελπίδα», στον «Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό», στο «ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.», στη μη κυβερνητική οργάνωση «Θεόφιλος», στο ίδρυμα «Γαλήνη», καθώς και σε πολλά άλλα ιδρύματα και μη κυβερνητικούς οργανισμούς, στεκόμενη αρωγός στην πολύτιμη προσπάθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου